Thuis

Guanglian Xuntong Technology Group Co., Ltd. Fabrieksreis

China Guanglian Xuntong Technology Group Co., Ltd. certificaten
China Guanglian Xuntong Technology Group Co., Ltd. certificaten
Ik ben online Chatten Nu
1 2 3 4 5 6 7 8 9
Guanglian Xuntong Technology Group Co., Ltd. Guanglian Xuntong Technology Group Co., Ltd. Guanglian Xuntong Technology Group Co., Ltd. Guanglian Xuntong Technology Group Co., Ltd. Guanglian Xuntong Technology Group Co., Ltd. Guanglian Xuntong Technology Group Co., Ltd. Guanglian Xuntong Technology Group Co., Ltd. Guanglian Xuntong Technology Group Co., Ltd. Guanglian Xuntong Technology Group Co., Ltd.

1
Guanglian Xuntong Technology Group Co., Ltd.

1 2 3 4 5
Guanglian Xuntong Technology Group Co., Ltd. Guanglian Xuntong Technology Group Co., Ltd. Guanglian Xuntong Technology Group Co., Ltd. Guanglian Xuntong Technology Group Co., Ltd. Guanglian Xuntong Technology Group Co., Ltd.

 • lopende band

   

   

  Co. van de de Technologiegroep van Guanglianxuntong, Ltd (Guanglian), een belangrijke vernieuwer van ontwerp van de hoge snelheids het optische zendontvanger en de productie, verstrekken OEM, ODM, JDM-de dienst aan de ICT-industrie. Ons overzichts verwerkende die centrum in Sichuan, China wordt gevestigd. High-end van Guanglian omvatten de optische technologieplatforms MAÏSKOLF hybride verpakkend technologieplatform, beschikbare ruimte optische (FSO) ontwerp en verpakking, platform met meerdere kanalen van de submicron het optische assemblage platform, van de halfgeleider het optische versterker (SOA), en silicium optische spaander ontwerp en verpakking. Onze 10.000 klassen super schone workshop heeft de automatische productielijn van de hoogste precisiemaïskolf, lijn van de de automatiseringstest van de hoge snelheids de optische module. Guanglian streeft te vernieuwen en ernaar beter klanten te dienen. De Productielijnvideo van hoge snelheids Optische Zendontvangers (OSA-productie, Zendontvanger Productie, Automatische Mounter, COC-Verbranding, Automatische Draadband, Automatische Matrijzenband, Automatische Koppeling & Automatisch Laserlassen, OSA Functional Test, het Automatische Naad Verzegelen, Demux-Koppeling, Zendontvangerassemblage, het Optische Zendontvanger Functionele Testen, de Test van de Vezeltransmissie, de Inspectie van het Beëindigengezicht, Zendontvanger die verpakken).

   

  Gelieve te letten op onze Staat van Art Manufacturing-fabriek in ons YouTube-Kanaal:

  https://www.youtube.com/watch?v=4E3C1AMXzaI

   

  Verdere informatie over Guanglian: https://www.guanglian-tech.com

   

 • OEM / ODM

  Co. van de de Technologiegroep van Guanglianxuntong, Ltd (Guanglian), een belangrijke vernieuwer van ontwerp van de hoge snelheids het optische zendontvanger en de productie, verstrekken OEM, ODM, JDM-de dienst aan de ICT-industrie. Ons overzichts verwerkende die centrum in Sichuan, China wordt gevestigd.

  Guanglian Xuntong Technology Group Co., Ltd. fabriek productielijn 0

 • R & D

  Ons R&D-Team

  Een volledig-spectrumr&d team met rijke ervaring in optisch, elektronika, mechanisch, software, die en productieprocedures testen.

   

  Wij hebben ontwikkeld, ontworpen en hoge snelheids optische zendontvangers vervaardigd die dankzij binnenshuis technologische innovaties en technologievennootschappen rendabel en internationaal concurrerend zijn.

  Binnenshuis functionele testende systeem van de ontwerp het intelligente optische zendontvanger.

  Wij blijven nieuwe vernieuwen optoelectronic technologie in de optische vezel communicatie industrie.

   

  Innovatieve MAÏSKOLF Verpakkingstechnologieën

  MAÏSKOLF: Het rijpe MAÏSKOLF (spaander aan boord) ontwerp en de verpakkingstechnologie worden toegepast op de hoge snelheids optische module om superieure optische prestatiesindexen te bereiken terwijl het verzekeren van hoge betrouwbaarheid en rendabel voor de datacentrumvraag.

  Producten: 100G QSFP28 LR4/CWDM4/PSM4/SR4 enz.

   

  Innovatieve DOOS Verpakkingstechnologieën

  DOOS: Hoge snelheids hermetische DOOS verpakking voor hoge precisie het machinaal bewerken en het Stabiele Gouden Draad Plakken voor AWG/TFF-DOOS Verpakking. Het parallelle naadlassen, stikstof het verzegelen en de lekopsporing, de betrouwbaarheid zijn goed gewaarborgd.

  Producten: 100G QSFP28 LR4/ER4-Lite/ER4/ZR4 enz.

   

  Technologieën de innovatieve van de Halfgeleider Optische Versterker (SOA)

  SOA: ROSA met geïntegreerde SOA+-SPELDpd module werd verkleind door de interne componenten te optimaliseren. SOA-versterkingskenmerken voor de transmissie over lange afstand van 100GBASE worden vereist die.

  Producten: 100G QSFP28 ER4-Lite/ER4/ZR4 enz.

   

  De innovatieve PAM4/Coherent-Technologieën van Siliciumphotonics

  Guanglianwegenkaart en het streven naar al PAM4/Coherent-het productfamilie van Siliciumphotonics van 100G LR1 aan 400G LR4, 800G en meer.

   
Contactgegevens
Guanglian Xuntong Technology Group Co., Ltd.

Contactpersoon: Mrs. Monica

Tel.: +86 13421335005

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)